slide: slides_pedicin_0.jpg

Pedicin

Gediplomeerd pedicure in regio Den Haag.

Met een zeer hygienische en proffesionele uitrusting neem ik uw voetklachten snel, veilig en pijnloos weg .

Behandelingen

Zorgvuldig en pijnloos

Niet alleen voor klachten kunt u bij Pedicin terecht. Ook als u uw voeten eens extra wilt verwennen kunt u bij mij een afspraak maken. 

 

Afspraak maken

Ik kom graag bij u thuis.

Heeft u geen zin om de deur uit gaan? Ik kom graag bij u thuis voor een pedicure behandeling.

Pedicure

Wat is een pedicure?
Pedicure behandeld patient met vreesIemand die voeten verzorgt is een Pedicure. Er zijn diverse voetklachten die een pedicure kan behandelen. Denk hierbij aan het verzorgen van likdoorn / eeltpit / eksteroog, ingegroeide nagel, schimmelnagel / kalknagel / hypertrofische nagel, kloven, zwemmerseczeem, voetwratten en (overtollig) eelt. Pedicures die hun vak serieus nemen zijn  gediplomeerd en aangesloten bij de organisatie ProVoet. Een erkend pedicure mag ook steunzolen aanmeten en kan u adviseren over anti-druk middelen. Voor problemen die zij niet kunnen verhelpen kan een pedicure u doorverwijzen naar een podoloog.

Praktijk of ambulant?
Veel pedicures werken vanuit een praktijk. Er zijn ook pedicures die bij thuis komen om de behandeling op locatie uit te voeren. Dit heet ambulant. Het voordeel hiervan is dat de pedicure naar u toe komt, en dat is handig voor als u slecht ter been bent.

Zoekt u ontspanning voor uw voeten
Een pedicure kan ook voetmassage geven. Dit kan als behandeling om voetklachten te behandelen maar ook puur ter ontspanning.

De pedicure maakt en houdt voeten gezond en mooier.
Teennagels French manicureTegenwoordig is het uiterlijk van de voeten ook erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan de zomer wanneer u op het strand bent. Een onderdeel van de uiterlijke verzorging met voeten kan het lakken van nagels zijn maar ook nailart of French manicure behoren vaak tot de mogelijkheden. De pedicure kan kan dit vaak voor u verzorgen of u hierin advieseren.

De pedicure kan u helpen bij

  • Voetklachten zoals likdoorn, ingegroeide nagel, hypertrofische nagel, kloven, zwemmerseczeem, voetwratten en (overtollig) eelt.
  • Het vinden van ontspanning en verzachting van de pijn aan de voeten middels een voetmasage.
  • Als u de uiterlijke verzorging van uw voeten wilt verbeteren middels nailart, lakken of french manicure.

Als u direct een afspraak wilt maken kunt u contact opnemen met Pedicure Pedicin. Dit kan telefonisch op 0644721679 of via het contactformulier.

Extra informatie
Wilt u meer informatie over de pedicure zoals verwijs ik u naar de volgende relevante links.

  • ProVoet, dit is de brancheorganisatie voor pedicures
  • WkiPedia, de vrije enceclopedie met een artikel over de pedicure in nederland
WebTwister ©