slide: slides_pedicin_0.jpg

Pedicin

Gediplomeerd pedicure in regio Den Haag.

Met een zeer hygienische en proffesionele uitrusting neem ik uw voetklachten snel, veilig en pijnloos weg .

Behandelingen

Zorgvuldig en pijnloos

Niet alleen voor klachten kunt u bij Pedicin terecht. Ook als u uw voeten eens extra wilt verwennen kunt u bij mij een afspraak maken. 

 

Afspraak maken

Ik kom graag bij u thuis.

Heeft u geen zin om de deur uit gaan? Ik kom graag bij u thuis voor een pedicure behandeling.

Over Pedicin

Mijn naam is Cindy Pals. Na een studie van 3 jaar heb ik een KOC gecertificeerd diploma pedicure behaald. Ik werk ambulant dus ik kom graag bij u thuis voor een pedicure behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en vakundigheid op de eerste plaats.

Na iedere pedicure behandeling worden alle instrumenten zorgvuldig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Tijdens een voorgesprek bespreken we uw eventuele klachten en/of wensen. Na dit gesprek zal ik de voeten behandelen.

Tijdens de pedicure behandeling werk ik met producten van Podiamed. Ook werk ik met een natte freestechniek.Dit is een freestechniek waarbij de behandelde omgeving gekoeld wordt doormiddel van nevel. Het voordeel van deze techniek is dat het vrijwel pijnloos is en meteen desinfecterend werkt.

Ik probeer altijd zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. In sommige gevallen is het helaas niet mogelijk om in één pedicure behandeling uw voetklachten te verhelpen. Mogelijk heeft u dan meerdere behandelingen nodig. Normaal gesproken is een bezoek aan de pedicure om de 6 weken voldoende.

Ik hoop dat u inzicht heeft gekregen in mijn werkwijze. Zijn er toch nog vragen dan kunt u altijd telefonisch (0644721679) contact met mij opnemen.

WebTwister ©